CINEMA LLIURE A LA PLATJA

CINEMA LLIURE A LA PLATJA

cinema lliure platjaCINEMA LLIURE A LA PLATJA és una mostra gratuïta de cinema independent, que es projecta tots els dijous i algun diumenge a la platja de Sant Sebastià (Barceloneta), els divendres a Badalona (platja de l’Estació) i el Prat de Llobregat (platja del Prat) i els dissabtes a Mataró (platja del Varador), a partir de les 21:00 h. Però Cinema Lliure no és una pel·lícula a la platja. És un ritual, és un lloc de trobada. És una taula de debat. És l’entorn perfecte per gaudir del cinema com tu vulguis i amb qui tu decideixis.

MAGO PRODUCTION

I darrere d’un gran esforç, acostuma a haver-hi algú més que aguanti el pes. Magoproduction és una productora audiovisual especialitzada en sèries, documentals, Motion Graphics, comunicació, disseny, continguts per broadcasters i animació 3D. En el seu “hall of fame” tenen genials creacions com les sèries d’animació “Dr.W” i “The Flying Squirrels“; el documental “El Ruiseñor y la Noche. Chavela Vargas canta a Lorca” o intervencions en espais públics com la projecció d’una adaptació de “La Metamorfosis” de Kafka a la façana del MACBA.
www.magoproduction.com

ASSOCIACIÓ MEDUSAS

Darrere de tot gran esdeveniment hi sol haver una gran associació, en el nostre cas es tracta d’ Associació Medusas (Asociación de actividades culturales del Mediterráneo) i és més aviat petita. El seu nom ens parla de la passió per la natura i també de la comunió amb la cultura.

BARCELONA

 

cinema-lliure-a-la-platjaDIJOUS DEL 29 JUNY AL 03 D’AGOST I DIUMENGE 16 JULIOL
A LA PLATJA DE SANT SEBASTIÀ
A PARTIR DE LES 21:00H MÚSICA BY ICAT.CAT
+
CURT SELECCIONAT PER FILMETS
+
PEL·LÍCULA